Preskoči novice spletnega mesta

Novice spletnega mesta

Slika od Ivan Jovan
Matura iz informatike 100%
od Ivan Jovan - sreda, 12. julij 2017, 19:27
 

Spomladanski rok mature 2017 je za dijake, ki so izbrali informatiko, spet 100% uspešen. Tudi ta generacija je imela dovolj volje, da je osvojilo potrebno znanje za uspešen maturiteten rezultat. Maturantom, bodočim študentom želimo veliko uspeha pri študijskih obveznosti in da še dodatno povečali svoje znanje za dosego ciljev v življenju.

 
Slika od Ivan Jovan
Ekskurzija v podjetja HiFi ColorStudio iz Kranja
od Ivan Jovan - petek, 14. april 2017, 02:00
 

Za dijake in dijakinje, ki imajo informatiko na maturi, so izbrali informatiko za izbirne vsebine ali obiskujejo računalniški krožek je bila organiziran ekskurzija Kranjsko podjetje HIFI ColorStudio. Podjetje dela na pripravi tiska za Gorenjsko tiskarno – Gorenjski tisk d.d. Gre za največjo tiskarno v Sloveniji in tudi v srednji Evropi. Dijaki so videli celotni proces tiska. Strokovno je ekskurzijo po podjetju vodil g. Vladimir Cigale.

 
Slika od Ivan Jovan
Maturantska ekskurzija BiH in MNE
od Ivan Jovan - torek, 27. september 2016, 20:30
 

Maturantska ekskurzija ob koncu šolanja je za dijake zanimiva in poučna izkušnja. Preživeti nekaj dni na potovanji s sošolci, se prilagajati programu ekskurzije in sodelovati v družabnih večerni, pomeni za dijaka, da spoznava nove značaje sebe in njegovih sošolcev.

Bosna in Hercegovina, Črna gora in Hrvaška so države balkanskega polotoka, ki imajo pestro zgodovino in čudovito naravo. Dogodki ekskurzije z lepoto pokrajine se bodo skupaj s sončnim vremenom verjetno za vekomaj vtisnili v zavest maturantov.