Preskoči novice spletnega mesta

Novice spletnega mesta

Slika od Ivan Jovan
INF MATURA 100%
od Ivan Jovan - nedelja, 19. julij 2020, 07:20 dop.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspeh dijakov na maturi je bil popoln, tako kot pri vseh generacijah do sedaj.  Pogoji in način učenja pa se ja precej razlikoval od predhodnih generacij. Vpliv pandemije je bil na učni proces zelo velik. Pomembno je, da so kljub temu rezultati odlični in odličnost želimo, da maturantje in maturantke  ohranijo tudi v nadaljevanju izobraževanja.

 

 

 
Slika od Ivan Jovan
COVID-19 in ZOOM
od Ivan Jovan - ponedeljek, 6. april 2020, 05:23 dop.
 

 

 

 

Teče četrti teden izobraževanja na daljavo. Pandemija je korenito posegla po našem načinu življenja. Izobraževanje na daljavo, nekoč namenjeno za uporabo v redko naseljeni in prostranih območij, je danes uporabno, da pomaga rešiti probleme gosto naseljenih območij. Virtualna Gimnazija ...

Preberi preostanek te teme
(92 besed)
 
Slika od Ivan Jovan
Matura - informatika - 100%
od Ivan Jovan - etrtek, 18. julij 2019, 06:59 dop.
 

 

 

 

 

 

 

Nadaljevanje tradicije popolnega uspeha na maturi iz informatike je najlepše darilo za profesorja in dijake ter dijakinje letošnje generacije. Letošnji uspeh je še večji od ostalih let , ker je bila dosežena povprečna ocena iz predmeta informatika - 3,5.

Vsem maturantom in maturantkam želimo takšen uspeh tudi v nadaljevanju učne poti na različnih fakultetah. Še prej pa prijetne počitnice!